Italia: român dat dispărut, găsit după patru zile

Written by on mai 11, 2015

Un tânăr din Voinești, județul Vaslui, a pus pe jar autoritățile italiene după ce s-a rătăcit miercurea trecută în zona Sardiniei. Tatăl său i-a anunțat dispariția după două zile, după ce a încercat să-l găsească singur.

Bogdan Ursache, de 23 de ani, plecase  în Italia să muncească alături de tatăl său la o fermă de pe insula italiană Sardinia, iar miercuri 6  mai a.c., a fost pe cale să trăiască aventura vieții sale. După ce a terminat treburile câmpului, tânărul din Voinești a plecat spre fermă, la volanul unui tractor agricol. Nu a mai ajuns la fermă, fapt ce l-a alarmat pe tatăl său și după ce acesta din urmă l-a căutat timp de două zile, negăsindu-l, a anunțat autoritățile.

După două zile de căutări în care s-au implicat carabinierii, pompierii și salvatorii alpini din zonă, Bogdan Ursache a fost găsit duminică, rătăcind, de către un fermier. Tânărul era deshidratat și prezenta semne vizibile de extenuare, dar fiind în afara pericolului. El a fost internat imediat la spitalul San Fracesco din localitatea Nouro.

Nu se știe deocamdată pe unde a rătăcit tânărul și nici circumstanțele care l-au dezorientat.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background