Judecători blânzi: control judiciar pentru trei scandalagii din Bârlad

Written by on June 4, 2016

Polițiștii au reținut trei persoane din municipiul Bârlad care au săvârșit infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare şi distrugere, fapte comise pe raza localității de domiciliu.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a trei tineri – Eduard Dura, de 17 ani, Robert Dura, de 19 ani și Marian P., de 26 de ani, toţi domiciliați în municipiul Bârlad.  Eduard Dura este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, a două infracțiuni de loviri sau alte violențe și a unei infracțiuni de amenințare. Robert Dura este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, a două infracțiuni de loviri sau alte violențe, a unei infracțiuni de amenințare și a unei infracțiuni de distrugere. De asemenea, Marian P. este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice și două infracțiuni de loviri sau alte violențe.     

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 21 spre 22 mai a.c.,  în timp ce tinerii se aflau într-un local din municipiul Bârlad, au adresat amenințări și au lovit mai mulţi tineri aflați în incinta unității respective. De asemenea, în timpul altercației, Robert Dura a distrus bunuri din incinta localului”, se menționează în comunicatul transmis de IPJ Vaslui.

Ulterior comiterii faptelor, Eduard Dura și Robert Dura i-au adresat amenințări unei persoane pentru a nu sesiza poliţiştii cu privire la incident.  

Cei trei tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore, ulterior  fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Împotriva acestora a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background