La un pas să intre cu mașina în Primăria Bârlad

Written by on martie 13, 2016

Un tânăr din Bârlad a fost protagonistul unui accident spectaculos noaptea trecută, după ce a lovit fântâna arteziană din fața primăriei.

La ora 03:40, un autoturism a venit în viteză dinspre zona Stadion, a lovit fântâna arteziană din fața primăriei Bârlad, a trecut peste trotuar și s-a oprit în grădina din fața clădirii.

Un polițist local aflat în zonă, alertat de zgomotul impactului, s-a deplasat către locul accidentului și a văzut un tânăr fugind. Câteva minute mai târziu, la fața locului s-a prezentat un tânăr din localitatea Zorleni, care a susținut că el s-a aflat la volan, dar că imediat după accident plecat acasă după acte. Autoturismul implicat în accident este înscris pe numele lui Gabriel Stoica, fiului unui cunoscut om de afaceri din Bârlad, care a candidat pentru postul de primar în anul 2008.

În afara pagubelor materiale, accidentul nu s-a soldat cu victime. În cauză, polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad au deschis o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background