Liceana Andra Palmaciu, scrisoare către bârlădeni

Written by on April 30, 2016

„Am așteptat o zi, crezând că visez sau poate doar obișnuită cu schimbările bruște de situație. Mă bucur pentru bârlădeni, mă bucur pentru un mic, dar semnificativ pas înainte.

Această perioadă, a contestațiilor, este o alta, plină de suspans pentru mine, deoarece mă aștept la orice schimbare, sperând totuși că se renunță la “mânării” inutile și se începe a respecta populația.

Sper, că nu va mai fi nevoie de prezența elevilor în ședința CL pentru a fi o abordare demnă și dreaptă a situației.

Cei ce ne decid într-un mod sau altul o parte din trai, pentru o perioadă de 6 ani, să renunțe la superioritatea des întâlnită și să aleagă, pentru cetățeni…

Bârlădeni, azi, mă adresez vouă.

Mulțumesc domnului din presă care mi-a văzut prima dată postarea și a hotărât să o împartă colegilor săi din presă, astfel susținându-ne pe noi și transformându-se în arma ce a stat la tâmplă politicienilor ce urmau să ia această decizie.

Aș dori să conștientizați că presa, a luat în custodie această problemă, până au împiedicat dubioșii indivizi să mai profite de pe urma naivității sau doar a tăcerii noastre.

Presa, a jucat rolul fruntaș în această reușită, mulțumiți-i cu fiecare ocazie.

Tot prin acest mod, aș dori să mulțumesc și domnului ce m-a căutat, susținut și ajutat să expun problema domnilor consilieri locali, astfel obținând reducerea abonamentelor elevilor. (fără nume, nu-mi permite perioada).

Sunt mândră de modul în care bârlădenii s-au mobilizat către o singură reușită, însă, comentariile nu reprezintă un pericol pentru “importanții” Bârladului, (doar adulmecand un pericol pot medita asupra unei probleme pe care ar trebui să o rezolve fără a fi rugați!), astfel, încercați să fiți vocali, să vă uniți și să vă exprimați ideile problemelor cu demnitate.

Bârlădeni, veți călători în condiții splendide dacă veți întreține.

Apreciați ce vi se oferă și îngrijiți.

Nu aruncați în cutia cu amintiri faptul că pentru un transport în comun civilizat, a avut loc o luptă de 6 luni, deși, totul ar fi trebuit să decurgă de la sine.

Și ca “moștenire” nu voi lăsa o reducere a transportului în comun pentru elevi, ci și curajul tinerilor de a lupta pentru ceea ce li se cuvine!”


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background