Luptători MMA sub control judiciar după ce s-au bătut într-un bar

Written by on December 30, 2016

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut trei bărbați  cu vârste de 27, 28 și respectiv 33 de ani, în sarcina cărora au fost probate mai multe infracțiuni cu violență.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a trei persoane –  Mihai M., de 33 de ani, domiciliat în comuna Zorleni, Ionuț P., de 28 de ani, domiciliat în municipiul Bârlad și Florin G., de 27 de ani, domiciliat în municipiul Bârlad, persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.  

Polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 22/23 decembrie a.c., între M. Mihai, P. Ionuț, G. Florin și alți trei bărbați, cu vârste de 25, 30 și 33 de ani, din comuna Zorleni a izbucnit un conflict spontan. În urma acestuia, M. Mihai, P. Ionuț și G. Florin i-au agresat pe bărbații din comuna Zorleni și au provocat scandal public.

Fapta s-a petrecut într-un bar la ieșirea din municipiul Bârlad. Cei doi bârlădeni fac parte dintr-un club MMA care a mai fost implicat într-un alt conflict cu un clan de rromi în acest an.

Miercuri,  28 decembrie a.c., polițiștii i-au reținut pe M. Mihai, P. Ionuț și G. Florin pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Față de aceștia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background