Mandate de arestare pentru traficanții de etnobotanice din Bârlad

Written by on iunie 2, 2016

Tribunalul Vaslui a emis mandate de arestare preventivă pe numele a 4 persoane, din municipiul Bârlad, cercetate pentru comiterea infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare, fără a deține autorizație, în formă continuată și constituirea unui grup infracțional organizat.

Viorel Manea (62 ani), Cristina Silion (43 ani), Andrei Manea (27 ani), Ioana Manea (22 ani), fuseseră reținuți pe 1 iunie a.c., măsură dispusă de procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, iar astăzi au fost prezentați la Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

De asemenea, față de Elena Manea, de 23 ani, a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

„În perioada 2014 – 2016, aceste persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul comercializării substanțelor cu efecte psihoactive către tineri din municipiul Bârlad. Activitatea era desfășurată în mod direct sau prin intermediul unor minori cu vârste sub 14 ani,  în mod continuu, până în prezent”, se menționează în comunicatul de presă remis de IPJ Vaslui.

Citește și Familie traficantă de etnobotanice din Bârlad, reținută de D.I.I.C.O.T.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background