Mandate de executare puse în aplicare

Written by on ianuarie 14, 2016

Doi bărbaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificaţi de către poliţişti şi conduşi la penitenciar.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri şi Postului de Poliţie Poienești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost emis de Judecătoria Vaslui, pe numele lui Cătălin S., în vârstă de 32 ani, din localitatea Frasinu, comuna Poienești, pentru săvârşirea unei infracțiuni de furt calificat.  Bărbatul a fost condamnat de instanţă la executarea pedepsei de 3 ani  închisoare.

Cristian C., de 44 ani, din municipiul Vaslui, a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la pedeapsa de 5 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.  Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri.

Cele două persoane au fost conduse la penitenciar în vederea executării pedepselor dispuse de către instanţa judecătorească.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background