Mercedes GLK 220 furat din Rusia, depistat în Vama Albiţa

Written by on July 15, 2016

Poliţiştii de frontieră din P.T.F. Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism Mercedes GLK 220, condus de un cetăţean rus, care figura ca fiind furat din Rusia.

Joi, 14 iulie a.c., în jurul orei 03.30, la P.T.F. Albiţa,  judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul rus Andrei I., în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes GLK 220, înmatriculat în Rusia.

Existând suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind declarat furat, semnalare introdusă de Rusia la data de 26 martie 2016.

Bărbatul a declarat că a fost rugat de o amică, proprietara autoturismului, să transporte vehiculul în Rusia şi că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 180.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background