Minori arestați la Vaslui, după ce la Bârlad au fost lăsați în libertate

Written by on iulie 21, 2015

Astăzi, Tribunalul Vaslui a emis mandate de arestare preventivă pe numele a doi minori, reţinuţi de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad pentru comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie, în perioada aprilie – iulie 2015.

La aproape o săptămână după ce judecătorii bârlădeni au aplicat măsura controlului judiciar, Tribunalul Vaslui a dispus arestarea preventivă a lui D.E., în vârstă de 15 ani, din municipiul Bârlad, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, a 3 infracțiuni de tâlhărie și a 2 tentative la aceeași faptă şi a lui C.Alexandru, în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, cercetat pentru 2 infracțiuni de tâlhărie și o tentativă de tâlhărie.

„În luna aprilie 2015, prin exercitarea de acte de violență, D.E. a controlat prin buzunare un tânăr, în vârstă de 18 ani, însă nu a găsit bani. După trei zile, cei doi s-au reîntâlnit pe strada Republicii, iar D.E. l-a deposedat de 7 lei, bani găsiți în buzunarele victimei.

În lunile iunie și iulie a.c., D.E., C.Alexandru și un alt minor, în vârstă de 16 ani au deposedat sau au încercat să sustragă prin violență, diferite sume de bani de la șase minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În baza probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad i-au reținut pe cei doi minori, iar astăzi Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.


CITEȘTE ȘI  Minori puși sub control judiciar pentru mai multe tâlhării


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background