Murgeni: Bătrână amenințată cu un cuțit și tâlhărită de un minor

Written by on octombrie 20, 2015

Polițiștii de investigații criminale au identificat un tânăr de 17 ani, din oraşul Murgeni bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, victimă fiind o femeie în vârstă de  81 ani.

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Murgeni l-au reţinut pentru o perioadă de 24 ore pe Mihai Ignat, de 17 ani, domiciliat în satul Cârja, suburbie a oraşului Murgeni, acesta fiind bănuit de comiterea unei infracţiunii de tâlhărie. Victima este o bătrână, în vârstă de 81 ani, din aceeaşi localitate, despre care tânărul cunoştea că locuieşte singură.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 18/19 octombrie a.c., Mihai Ignat a pătruns în curtea locuinţei persoanei vătămate, a desfăcut becul care ilumina curtea, după care a pătruns în imobilul femeii prin forţarea uşii de acces.

Aici, a sustras dintr-un sertar suma de 100 lei, iar în momentul în care intenţiona să părăsească locuinţa a fost surprins de bătrâna care a început să strige după ajutor. Mihai Ignat a ameninţat femeia cu un cuţit, solicitându-i să nu mai ceară ajutor, după care a părăsit locuinţa.

Poliţiştii au probat activitatea infracţională a suspectului, iar astăzi l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. Banii au fost recuperați de polițiști şi restituiți bătrânei.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background