Negrești: Minor arestat pentru furt calificat

Written by on iulie 5, 2015

Poliţiştii Poliţiei oraşului Negreşti au reţinut un tânăr, în vârstă de 17 ani, care a fost depistat în flagrant  în timp de sustrăgea bunuri dintr-un magazin. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

În noaptea de 01 spre 02 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați de agenții unei societăți de pază cu privire la faptul că au surprins un tânăr în incinta unui magazin din orașul Negrești. Polițiștii au identificat persoana ca fiind Ionuț M., în vârstă de 17 ani, domiciliat în orașul Negrești. Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat faptul că tânărul a scos din funcțiune sistemul de alarmare de la magazinul respectiv, a forțat ușa de acces și apoi a sustras țigări de diferite mărci, în valoare totală de 5.111 lei.

„Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ionuţ M. a mai fost cercetat de  poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti pentru comiterea a trei infracţiuni de furt. Una din fapte a fost comisă în noaptea de 02/03.07.2014, când dintr-un bar au fost sustrase un laptop, tv plasmă, ţigări şi 460 lei, bani din aparatele de jocuri electronice. Alte două fapte au fost comise de M. Ionuţ, în perioada mai – iunie 2014, dintr-un imobil aflat în construcţie (a sustras aparatură electrică) şi dintr-un magazin (a sustras cartele telefonice şi un aparat de fotografiat)”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

De asemenea, în luna septembrie 2014, împotriva lui Ionuţ M. a fost luată măsura preventivă a arestului preventiv, acesta fiind cercetat pentru faptul că pe timp de noapte, a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Vaslui, de unde a reuşit să sustragă bani şi ţigări.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background