Noi doi și o… COCA!

Written by on noiembrie 28, 2016

In goana lor nebună după voturi s-au înscris si cei de la PRU (partidul lui Ponta incognito). După fiasco-ul de Black Friday (n.r. – au încercat ei sa atragă cat mai multi simpatizanți declanșând operațiunea „dau telefon pentru adeziunea ta”) s-au trezit la realitate si au conștientizat ca, musai, trebuie să se ducă si in teritoriu.

Să strângă in brațe două bunici, să își facă un selfie mic cu pliantele in mână si poate, să mai lipească vreo doua afișe.

DEPUTATUL FERRARI A PARCAT LA BARLAD.

Cristian Rizea, deputatul penal, s-a săturat să tot fie invitatul permanent la Ghiță Tv (n.r. – a se citi România TV), și a făcut o vizită de lucru, la sfârșitul acestei săptămâni, la Bârlad. Nu s-a epuizat prea tare, nu de alta, căci zile de campanie vor mai fi. A strâns in jurul lui magnificii membri si au luat-o la pas prin urbea noastră. Nu înainte de a imortaliza momentul (ba intr-o crâșma, acolo se găsesc votanții, ba pe la tarabe in piață sau in fața panourilor electorale).

Dacă nu se oprește lumea să ii vadă, măcar el sa se minuneze de cât de frumos si de deștept este!

MEDIATORUL SEXY CARE SE VREA DEPUTAT!

Ciprian Țârdea, alt personaj teleportat de la centru si cu aspirații de politician a aflat de orașul Barlad. Silit de împrejurări, își pune toate speranțele in veleitățile lui de fotomodel, pozează cu succes la intâlnirile cu electorii si cam atât.

BLACK FRIDAY ELECTORAL.

După ce s-au gândit mult si mirosea a creiere încinse, mai marii PRU au decretat: Black friday electoral. Sute de membri ai PRU cu posibilități financiare vor oferi gratuit smartphoneuri Samsung, Iphone, Huawei etc. către alti membri ai PRU care isi trimit datele pe site . Este pentru prima dată când un partid politic vine cu o astfel de propunere.

Alo, domnul Ferrari, să știți că bârlădenii nu au uitat vorba aceea: „mâncați-le micii, beți-le berea si votați cu cine trebuie”. S-ar putea să aveți surpriza ca de pe telefoanele de la PRU să își sune rudele să voteze… dar nu cu dumneavoastră!

 Citește și Bârlădeni, nu alegeți să trimiteți „mânjiți” în parlamentul României!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background