Noua șefă a Pieței Bârlad, o apropiată a social-democraților

Written by on February 8, 2017

Scenarii peste scenarii, personaje care se pregăteau din umbra pentru funcția de șef in cadrul Serviciul Administrare Pieţe Agroalimentare, Pieţe Volante, Talcioc, Târguri şi Oboare Bârlad . Toate aceste presupuneri se bazau pe eliberarea scaunului de către Vasile Ciochina, cel care la jumătatea lunii Ianuarie se pensionase pe caz de boala.

După „aranjamentele” pentru funcția de viceprimar toți membrii liberali declarau cu subiect si predicat ca piața va fi a lor. Se pare ca timp de 6 luni, pana la organizarea concursului, cea care va gestiona acest serviciu este Daniela Viorica Tilici!

Doamna Tilici este apropiată de cei cu gândiri social-democrate, si-a început munca in Primărie in perioada fostului edil șef Constantin Constantinescu. Primul job a fost la Cantina de Ajutor Social ca mai apoi sa se ocupe de Piața.

„Din data de 2 februarie, domnul Ciochina a ramas incadrat pe un post de consilier, cu contract de patru ore pe zi, la Serviciul Centrul de Afaceri «Tutova» Barlad, iar sarcinile celelalte au fost preluate de Daniela Tilici, de la Piata, pana la organizarea concursului de ocupare a functiei”, ne-a declarat Constantin Nituc, purtatorul de cuvant al primariei.

In ceea ce o priveste pe noua directoare a DAPPC, aceasta spune ca este interimar pentru urma toarele șase luni, timp in care prioritara este continuarea modernizarii Pietii „Sfantul Ilie”, dar inca nu stie daca se va inscrie la concurs pentru a ocupa fotoliul pe termen nedeterminat. A precizat, in schimb, ca atributiile sale anterioare au fost preluate de Diana Sarghie, administratorul Pietei „Sfantul Ilie”. Așadar se pare ca postul de la piața „nu este pentru cine se pregătește (n.r. Carmen Bularda) ci pentru cine se nimereste”.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background