Nu lupt împotriva unor persoane anume. Lupt împotriva a ceea ce au făcut până acum !

Written by on mai 30, 2016

Via Facebook: „Domnul Boroș se înscrie exact în ceea ce eu lupt ca să dispară, ca să combat și ca să contribui pentru schimbarea clasei politice de la noi. Acest apel al domnului de mai jos dovedește exact politicianismul ieftin pe care îl practică formațiunile politice din Bârlad. Combinații ieftine, a la Caragiale.

Oi avea eu numele pomenit în opera lui Caragiale, dar să știți că este cel mai iubit în sud-estul Europei pentru că înseamnă LIBERTATE (Elefteria, Lefter, Lefteris) și mă comport ca atare, ca o persoană liberă. În loc să se gândească de ce există voturi pentru mine și pentru ceea ce susțin, încearcă o combinație politică care demonstrează că partidele fac numai compromisuri într-un scop meschin – puterea cu orice preț. Și o mai și spun cu o nonșalanță care pur și simplu te intrigă.

Mai deunăzi, d-l Boroș și păpușarul dumnealui, relansau + USL-ul. Spunea că are 84 % împreună cu PSD-ul. Acum încearcă altă combinație, cu mine, spunând că-l urăște pe Solomon. Ei uite că eu nu-l urăsc pe d-l Solomon. Nu mă caracterizează în general sentimente de ură. Dar lupt și împotriva lui, pentru că face exact ca d-l Boroș – politică meschină de grup, anti popor. Și combinațiile, ori cu unii, ori cu alții, nu mă interesează.

Domnilor, n-ați înțeles nimic. În mintea oamenilor, a noastră a tuturor, s-a întrezărit o speranță și anume că poate conducătorii noștri vor munci și pentru popor, nu numai pentru ei și mafiile lor. Poate se vor lăsa de golăniile lor și de vândut țara și pe oamenii ei. Pentru asta merită luptat, indiferent de rezultat.

Nu ați înțeles că Dionisie Lefter nu este de vânzare?! M-ați jignit că aș fi umblat eu pe la nu știu câte partide. V-a fost frică de mine și ați vrut să-mi creați imaginea falsă a unuia pe care nu-l vrea niciun partid. Care partide ? V-ați folosit de mafiile voastre infiltrate în orice grupare politică mai veche, sau mai nou apărută la Bârlad, acolo unde a fost liberă vreo siglă. Acum ce vreți de la mine ?! Vreți alianță ?

Domnilor de la conducerea temporară și interimară, nevalidată de vot de la PNL, în luptă poți pierde orice, în afară de onoare. Onoarea este pur şi simplu moralitatea oamenilor superiori. Vreți să câștigați ? Ce ? În felul acesta, în niciun caz nu veți câștiga onoare. Dacă vrei să începi să ai onoare, să știți că se poate începe prin a se intra la un partid pe la ușa din față, nu din spate, ca Agamiță Dandanache. Luptați pentru o idee, nu pentru a vă negocia, chiar și cu dușmanul o poziție favorabilă.

Vă dați mari economiști în ale politicii și faceți calcule statistice, dar care este scopul? Doar că îl urâți pe Solomon ? Sau nu-l urâți și-i vreți doar jucăria ? Prostiți lumea ca să vă urmeze pentru a câștiga ce ? Combinația bara-bara, primar-viceprimar. Ce vă va aduce asta ? Vă spun eu sigur, oprobriul public. Iar dovada cea mai jignitoare pentru voi va fi când veți umbla în tandem. Dar vă spun, că voi lupta până la capăt ca să nu se întâmple asta.

Nu lupt împotriva unor persoane anume. Chiar îmi sunt indiferente. Lupt împotriva a ceea ce au făcut până acum și a modelului politic pe care l-au promovat, care din păcate a infectat orice formațiune politică locală. Nu vă iese socoteala, negocierea. Nu aveți ce oferi. N-ați fost prea isteți să înțelegeți că exact din acest motiv nu mi-am înscris candidatura de consilier. Am făcut-o ca să înțelegeți că nu aveți ce negocia cu mine. Dar se pare că … e greu cu înțelegerea. Sau chiar credeți că oricine este de vânzare ? Să știți că jigniți cam multă lume gândind așa.

Ca să vă fie clar, eu candidez pentru o idee, pentru ideea de primar independent, care este reprezentantul doar al cetățenilor. Nu știu de ce nu înțelegeți spiritul legii administrației de la noi, al dualismului de putere, al separației dintre puterea executivă și cea „legislativă” (administrativă). Vreți să le „combinați” iar, așa, ca să iasă iar… un ghiveci. Vă recomand să concurați cu seriozitate pentru locurile politice pe care doriți să le ocupați în Consiliul Local și să vă faceți cu seriozitate și responsabilitate treaba acolo.

Vă rog nu mă mai bruiați cu mesageri și mesaje sterile. Am treabă, de discutat cu oamenii. Le-ați împuiat capul cu atâtea prostii, încât avem multă treabă și de pus lucrurile în ordine.”


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background