O altfel de conferință de presă… pe malul „Dunării de Bârlad”

Written by on September 15, 2018

Membrii vasluieni ai Partidului Mișcarea Populară, au susținut sâmbătă – 15 septembrie 2018, la Bârlad, pe o alee de pe malul pârâului Valea Seacă (n.r.- Cacaina) o conferință de presă în care s-au prezentat o parte din obiectivele partidului dar și îndemnuri către bârlădeni, în a se alătura mișcării politice.

Sub cortul asamblat în mare grabă sub copacii de pe malul opus al Cacainei, undeva în spatele Casei de Cultură din Bârlad, și-au făcut apariția membrii PMP, însă fără carismaticul lor lider, Corneliu Bichineț. Însă lipsa glumelor sale, „demodate”, a fost repede înlocuită de faptul că unii dintre membri nu știau nici măcar unde se află cu exactitate sediul partidului din Bârlad, indicând cu privirea un bloc și că „se găsesc afară firmele și cabinetul domnului deputat”.

Spectacolul a continuat cu prelegerile membrilor, ce s-au întrecut care mai de care în declarații fără final și coerență.

Spre sfârșit, unul dintre membrii PMP, a ținut să sublinieze în mod special importanța referendumului organizat de PSD.

Cu alte cuvinte, o conferință de presă altfel… pe malul apei. Cu două baloane colorate, agățate strategic în lateralele unui banner sprijinit pe gardul unei Cooperative. Balonul albastru ducea cu gândul la culoarea reprezentativă partidului, în vreme ce culoarea roz a celuilalt, asimila oarecum ideea de „tradiționalism sub acoperire”. 

Imediat după „concert” recuzita a fost strânsă la fel de rapid cum a fost și montată. În fapt, motivul real pentru care a fost montat cortul pe domeniul public, a fost acela de a strânge semnături pentru o campanie desfășurată de PMP, cu privire la modificarea legii electorale pentru alegerea primarilor în două tururi. Doar că, membrii partidului stat la poze și atât. De semnat, n-a semnat nimeni.

(DE VĂZUT ȘI ASCULTAT) {vembed Y=bNXoeJw2pWc}


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background