O fetiță de 11 ani, violată de propriul tată. „Monstrul” a ajuns în arest

Written by on March 14, 2016

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat, de 52 ani, din comuna Deleni  bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Acesta a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Pe 11 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de reprezentanții unui centru pentru minori din municipiul Vaslui cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 11 ani, beneficiară a centrului, ar fi fost victima unei infracțiuni la viața sexuală, faptă comisă de tatăl său, în vârstă de 52 ani, din comuna Deleni.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Vaslui au stabilit că cele sesizate se confirmă, fapta fiind săvârșită în luna ianuarie 2016, în momentul în care minora se afla la locuința părinților.

„În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 1 Vaslui. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background