Omul de afaceri bârlădean Viorel Dumitrașc, condus pe ultimul drum

Written by on decembrie 5, 2015

Viorel Dumitrașc, fostul consilier municipal care s-a spânzurat miercurea trecută în sediul firmei sale, a fost condus astăzi pe ultimul drum. La înmormântare au participat peste 80 de oameni: rude, colegi de partid dar și mulți curioși.

Omul de afaceri din Bârlad, a avut parte de slujbă creștinească oficiată de doi preoți, după ce familia lui Viorel Dumitrașc a obținut o dispensă în acest sens, cunoscut fiind faptul că în mod normal sinucigașii nu beneficiază de această orânduire bisericească.

Convoiul funerar a trecut pe rând, prin fața casei sale, prin fața Primăriei Bârlad și prin dreptul sediului firmei unde Viorel Dumitrașc a fost găsit spânzurat.

Omul de afaceri bârlădean a fost înmormântat în cimitirul Eternitatea, în apropiere de Monumentul Eroilor, deși și aici există un colț special destinat celor care comit păcatul sinuciderii.

Printre cei care l-au condus pe ultimul drum a fost si fostul primar Constantin Constantinescu, care s-a ferit cat a putut de presă, mai mulți dintre cunoscuții săi formând un „paravan” în jurul acestuia pentru a nu putea fi fotografiat.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background