Partidul Dreapta Liberală, lansat și la Bârlad

Written by on martie 16, 2019

Sâmbătă, la Bârlad, a avut loc evenimentul de lansare al noului partid al lui Viorel Cataramă, Dreapta Liberală. Cu această ocazie, politicianul a anunțat linia politică pe care va merge și a prezentat programul formațiunii pe care o conduce.

Filiala Vaslui a partidului Dreapta Liberală (DL), fondat de Viorel Cataramă, și-a anunțat oficial constituirea în județul nostru, printr-o conferință de presă organizată, sâmbătă – 16 martie, în sala mică a cinematografului Victoria.

În cadrul evenimentului a fost prezentat și promotorul Dreptei Liberale pe județul Vaslui, Alexandru Curelaru, cel care are girul formațiunii centrale de a organiza filiala locală. De asemenea, Iulian Groza – omul de afaceri bârlădean, a fost și el prezent în calitate de membru DL.

Viorel Cataramă a prezentat în cadrul conferinței de presă programul partidului și a subliniat în linii mari, care este orientarea principală a formațiunii: aceea de a încuraja mediul de afaceri privat și de a dezvolta România strict pe baza sectorului privat.

Liderul DL a afirmat că programul partidului său, în caz că va câștiga alegerile, este acela de a reduce sectorul bugetar cu 500.000 de persoane, în primă fază, prin concedieri colective. Asta pentru că, în acest moment, sectorul privat nu mai poate acoperi prin plata taxelor și impozitelor, privilegiile aristocrației bugetare cu mult peste media europeană sau chiar cea post-comunistă de dinainte de 1989, după cum a declarat Viorel Cataramă.

De asemenea, Dreapta Liberală, dorește schimbarea legislației privind absorbția fondurilor europene, o fiscalitate egală pentru toți, anularea ajutoarelor sociale și impozitarea pensiilor speciale.

Viorel Cataramă a anunțat totodată că partidul său va participa la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background