Pietoni neatenți accidentați

Written by on mai 17, 2016

Din cauza traversării neregulamentare, o fetiță în vârstă de 8 ani din Bârlad și un bărbat de 78 de ani  au fost implicați în accidente de circulație în urma cărora au suferit vătămări corporale.

În această dimineață, pe raza municipiului Bârlad a avut loc un alt accident de circulație în care a fost implicată o fetiță care se deplasa pe drumul public în calitate de pieton.

P. Adrian conducea autoturismul pe strada Republicii din municipiul Bârlad, iar la un moment dat, a accidentat o fetiță în vârstă de 8 ani, din aceeași localitate. Aceasta s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar, prin loc nemarcat și nesemnalizat.

Minora a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad fiind diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral”, fără a fi necesară internarea.

Luni, 16 mai a.c., pe raza comunei Zorleni a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

În timp ce Florin C., de 26 de ani, din comuna Banca conducea autoturismul pe D.E. 581 din direcția Vaslui către Bârlad a accidentat un bărbat, de 78 de ani, din  comuna Bogdănești care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului. Victima a fost transportata la Spitalul municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad unde a fost diagnosticată cu „fractura gambă”.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background