Piloții bârlădeni se pregătesc pentru ultima etapă a Campionatului Național

Written by on October 13, 2016

ETAPA A VII-A. În perioada 15–16 octombrie, membrii Karting Club Bârlad, vor participa la a VII a etapă (ultima) din Campionatul Național de Karting Școlar (C.N.K.S) care va avea loc pe circuitul SkatKart Târgu Secuiesc.

La acestă etapă Karting Club Bârlad va participa cu 8 piloți împărțiți în 4 clase.

„CLASA BAMBINI. Denis Costache – este cel mai experimentat pilot de la acestă clasa, este la a doua participare în campionat. E un copil talentat cu ambiții mari, pilot care la etapa trecută a ocupat un binemeritat loc IV.

Alexandru Stratica – un alt pilot ambițios care vine și el puternic din spate, ocupând locul VI la etapa de la Bacău, chiar dacă este la primul an competițional .

Răzvan Iftene și Sergiu Gînju – doi piloți „tineri”, mă refer că și ei sunt debutanti in acest campionat. Talentați și ei cu mari perspective, dar lipsa de experiență își spune cuvântul.

CLASA PUFFO. Clasa PUFFO este ocategorie foarte numeroasă, cu un număr mare de piloți la start. La fiecare etapă sunt peste 24-25, chiar și 34 de piloți participanți, ceea ce face să fie foarte dificil.

Bogdan Burlibașa – pilotul cel mai „medaliat” al clubului nostru, experimentat, cu mult talent, ambiție, voință . A urcat în nenumărate ori pe podium, la etapa de la Bacău a ocupat locul III. Sper că și la acestă ultimă etapă va fi pe podium.

Mihnea Oprea – al doilea pilot la acesta clasa, foarte talentat cu un potential mare si in care ne punem mari sperante ca v-a deveni un component de baza al echipei noastre si un abonat al podiumului. Din pacate anul acesta „motorul” l-a tradat la cateva etape ceea ce l-a departat putin de podium. Speram sa putem rezolva aceasta problema si sa revina cat mai aproape de podium acolo unde e locul lui.

CLASA KADET. Cristi Petrovici – pilot (cu state vechi) al clubului nostru, talentat , ambitios , dar pauza competițională de 3 ani se resimte dar cu antrenamente serioase poate deveni un pilot redutabil. La etapa de la Speed Park Bacău s-a clasat pe locul VI.

CLASA KF JUNIOR. Andrei Chiriac – și el un pilot „veteran” al clubului, cu mult talent, ambiție și devotament, concurează la o categorie foarte grea, cu viteze net superioare față de celelalte categorii, unde tehnica de pilotaj este diferită, unde cea mai mică ezitare te poate scoate din cursă. La Bacău s-a clasat pe locul VIII.

Sper ca etapa a VII a, ultima etapa a acestui an competitional sa ne aduca rezultate bune si in acest fel sa incheiem anul pe un loc onorabil”, a precizat prof. Marius Gîmbuță, director Clubul Copiilor „SPIRU HARET” Bârlad.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background