Poliția Locală Bârlad la datorie!

Written by on februarie 5, 2018

Sâmbătă dimineață, 3 februarie a.c., Poliția Locală Bârlad a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că la scara unui bloc de pe strada Primăverii sunt patru tineri, dintre care unul era posibil să se afle în avansată stare de ebrietate ori suferă de unele afecțiuni, întrucât părea că și-a pierdut conștiența.

„La fața locului s-a deplasat o patrulă mobilă din cadrul Biroului Ordine Publică, care a constatat  că aspectele sesizate se confirmă. A fost solicitată,  prin intermediul Serviciului Unic Apel de Urgență 112, o ambulanță pentru a acorda sprijin de specialitate tânărului inconștient.  Acesta a fost identificat ca fiind P. Emanuel, de 17 ani, din comuna Bălteni, jud. Vaslui și a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

Totodată au fost identificați și C. Ion, de 16 ani, B. Ionuț – Marian, de 16 ani și M. Cosmin Neculai, de 16 ani, toți din Bârlad, despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că au părăsit fără aprobare Centrul Rezidențial pentru Delincvenți Minori din cadrul Complexului pentru Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad. Minorii au fost predați personalului centrului, fiind informată și Poliția mun. Bârlad, care deja fusese sesizată cu privire la fuga minorilor.

Poliția Locală Bârlad adresează mulțumiri locatarei care a făcut sesizarea, întrucât s-a dovedit că unul dintre minori avea nevoie de ajutor medical iar prin reintroducerea celorlalți minori în centru s-au eliminat, cel puțin temporar, unele pericole ce puteau fi cauzate de temperaturile scăzute ori comportamentul deviant”, se arată în comunicatul remis către BDB Bews.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background