Polițist de frontieră găsit în comă în Gara Bârlad

Written by on septembrie 1, 2016

În cursul acestei dimineți, în stația CFR Bârlad, a fost găsit zăcând în comă un tânăr lucrător al Poliției de Frontieră. O ambulanță l-a preluat și transportat la spitalul municipal.

Bogdan Roșu (38 de ani) din Bârlad, a fost găsit în comă profundă pe peronul din stația CFR. Din primele informații, polițistul de frontieră se îndrepta spre locul de muncă.

Medicii de pe ambulanță l-au transportat la spitalul municipal din Bârlad și a fost internat în secția Terapie Intensivă. Bărbatul de 38 de ani suferea de diabet, iar cauza probabilă a stării în care a fost găsit este o comă hipoglicemică, specifică a acestei boli. Coma hipoglicemică este manifestarea extremă a hipoglicemiei, cauzată de scăderea concentrației glucozei din sânge.

Deocamdată nu sunt indicii că tânărul polițist de frontieră ar fi fost victima vreunei infracțiuni, deși la internare bărbatul prezenta niște escoriații pe unul dintre brațe. Rămâne ca medicii să stabilească cu exactitate originea escoriațiilor și după caz, să anunțe polițiștii care vor efectua cercetări.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background