Popeni: femeie găsită înecată într-un pârâu

Written by on octombrie 22, 2017

Detașamentul pentru Situații de Urgență Bârlad a fost solicitat să intervină în cursul dimineții de astăzi în localitatea Popeni, pentru a scoate o femeie căzută într-un pârâu.

Două echipaje ale pompierilor de la Detașamentul Bârlad s-au deplasat în localitatea Popeni, comuna Zorleni, unde au reușit să scoată la mal victima în vârstă de aproximativ 70 ani. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță de la Stația Bârlad care a constatat decesul victimei.

În cauză, conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte-suspectă. Urmare a cercetărilor oamenii legii vor stabili dacă a fost vorba de un accident sau un act intenționat care a dus la moartea femeii. Cel mai probabil, după spusele localnicilor, victima ar fi încercat să scurteze drumul către casă și într-un moment de neatenție a alunecat și a căzut în apă, unde și-a găsit sfârșitul.


BDB News – Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background