POZA ZILEI. Consilier local „în pericol de țurțuri”!

Written by on March 3, 2018

O mașină a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Bârlad, a fost solicitată vineri să intervină pe bulevardul Republicii, pentru îndepărtarea zăpezii și țurțurilor care puneau în pericol „investiția” unui consilier local.

Un trecător a rămas indignat și a imortalizat momentul în care autospeciala Primăriei Bârlad îndepărta țurțurii de-o „șchioapă” și zăpada de pe un bloc de pe bulevardul Republicii, la parterul căruia, un consilier local – Cezar Toporaș – are în execuție o investiție cu destinația de cofetărie.

„Țurțurii nu erau așa de mari și nici zăpada nu era într-o cantitate așa de mare încât să pună în pericol pe cineva, mai ales că accesul în scară se face pe undeva prin lateralul blocului respectiv. Doar că domnul consilier s-a temut ca investiția să nu sufere daune, mai ales că și-a făcut intrarea prin grădină, chiar sub zona unde tronau „țurțurii gigant”. E bine să fii consilier, ești servit la minut”, ne-a spus cel care ne-a trimis și fotografiile.

Cezar Toporaș este consilier din partea PNL Bârlad și este consilierul acuzat că a „vândut” postul de viceprimar, fiind singurul care la procesul de vot nu și-a arătat opțiunea către camerele de filmat, așa cum au făcut toți ceilalți liberali, membri în Consiliul Local. Urmare a procesului de vot, PSD a obținut postul de viceprimar cu 11 voturi, în condițiile în care componența CL este de 10 consilieri social-democrați, 10 liberali și un consilier independent. Și pentru că Bogdan Sârbu, consilierul independent, și-a arătat opțiunea public în procesul de vot, alegând un candidat liberal, e lesne de înțeles cine și cum a „reușit” să facă suma de 11 pentru tabăra PSD.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background