POZA ZILEI. Reacții pe internet de la investirea prefectului de Vaslui: „A intrat costumul la apă!”

Written by on June 9, 2017

Fotografiile de investirea lui Eduard Popică în funcția de prefect al județului Vaslui au fost imediat distribuite în mediul virtual, utilizatorii rețelelor de socializare comentând amuzați pe tema sacoului care părea că-l strânge pe proaspătul prefect.

Internauții nu au scăpat ocazia de a se amuza pe seama faptului că în pozele de la investire, proaspătul prefect Eduard Popică era îmbrăcat cu un sacou care prezenta cute vizibile în zona brațelor, ca semn al „strânsorii”.  Deloc de neglijat este însă și aspectul că Eduard Popică este cunoscut pentru pasiunea sa de a merge la sală, unde se antrenează câteva ore pe zi, acesta putând fi un motiv pentru care respectivul sacou „i-a dat de furcă” în importanta zi din viața sa.

…„a intrat costumul la apă”,…„domnul prefect nu a găsit un costum mai strâmt?”,…„putea să împrumute un sacou sau măcar se ducea în cămașă”,…„dacă îi pocnea mâneca era de tot râsul”,…„bine că măcar pantalonii stau cum trebuie”…„am mai văzut băieți bine lucrați și își fac costume la comandă”…, sunt doar câteva comentarii referitoare obiectul vestimentar.

În apărarea lui Eduard Popică a sărit și viceprimarul Bârladului, Roxana Miron-Feraru, care a pus totul pe seama unghiului din care a fost făcută fotografia.

 

Iată că „băiatul cu mușchi”, cum a fost numit de o parte a presei, nu s-a dezmințit nici în ziua investirii de poreclă. Noi îi urăm succes în noua funcție și sperăm ca haina de prefect să nu-i devină prea mare.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background