PRESA DE AZI. Val de contestații la BAC, autobuze fără licență pe traseu

Written by on iulie 14, 2016

Detalii despre eleva care a născut în clasa a XII-a , și care a obținut media zece la examenul de Bacalaureat, situația Primăriei Negrești care este la un pas să se închidă dar și despre numărul contestațiilor record depuse de elevii vasluieni, sunt titlurile din ziarele locale de astăzi.


„N-am vrut să iau în calcul renunţarea la şcoală“ titrează Adevărul

„Maria Elisa Pălimaru (18 ani), de la Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui, a uimit o ţară întreagă după ce a reuşit să ia Bacalaureat cu aproape media 10, în ciuda faptului că în ultimul an de liceu a adus pe lume o fetiţă, îndeplinindu-şi cu succes şi rolul de mamă, chiar dacă a trebuit să facă naveta la şcoală din satul natal”.


Monitorul: Record: o treime din candidatii la BAC au depus contestatii!

Nu mai putin de 946 de absolventi de liceu vasluieni, din totalul de 2.726, care au sustinut examenul de Bacalaureat, sesiunea de varã 2016, au depus contestatii cu privire la notele primite.

Mai bine de jumãtate dintre acestia sunt nemultumiti de notele primite la limba românã si la istorie, materii la care, spun si profesorii, o stiu si ei foarte bine, notarea poate fi destul de subiectivã.”


Obiectiv: “Nu avem ce face și închidem primăria!”

“După această perioadă nu vom mai avea ce face și închidem primăria”, spune primarul Negreștiului Vasile Voicu, care estimează că mai are bani pentru oraș doar cât pentru două luni, după ce a primit un buget la jumătate față de cel de anul trecut.

Este însă situația tuturor primarilor din județ, care au primit pentru 2016 cel mai mic buget din ultimii ani. Așa că nu mai au bani pentru funcționare și cu atât mai puțin pentru investiții, de abia reușesc să se descurce.”


Vremea Nouă: Unistil circulã nestingheritã prin Bârlad, fãrã licentã de sapte ani!

Firma de transport SC Unistil SRL Bârlad, care tocmai a pierdut licitatia pentru concesionarea transportului în comun din Bârlad, dupã ce zece ani a avut pe mânã acest serviciu public, nu poate pierde cu demnitate! Desi nu are licentã de transport pentru traseele speciale din Bârlad (cum ar fi Condatex – IRB), autobuzele Unistil circulã fãrã niciun fel de retinere!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background