Prețuri nesimțite pentru servicii jalnice!

Written by on February 13, 2017

Servicii de lux și calitate zero! Așa s-ar putea traduce ceea ce oferă CUP Bârlad! După ce în luna decembrie au solicitat și au primit majorarea tarifului la colectarea gunoiului, bârlădenii se așteptau sa beneficieze și de servicii conform prețului! S-au înșelat amarnic!

Bătaia de joc marca CUP se pare că nu are limite! Cetățenii orașului au înțeles, in mare parte, ca trebuie sa colectezi selectiv. Au început sa arunce plasticul la plastic, sticla la sticla si cartonul la carton! Numai cei de societatea comercială nu dau importantă acestor lucruri! Tomberoanele dau pe afara pentru ca muncitorii sunt comozi! Pe vremea fostului edil șef, Constantin Constantinescu, lucrurile mergeau „ceas”. Nu vedeai nici măcar duminica (zi nelucrătoare) mizeria pe care o observi acum cu ochiul liber! Dar, deh!… domnul Bobeică împărțea aceeași iubire pentru cei trei trandafiri. Acum dragostea acestuia s-a „îngălbenit” din cauza domnului Boros.

Culmea este că lucrurile acestea se întâmpla pe banii bârlădenilor, a celor care luna de luna plătesc si au pretenția sa aibă parte de servicii de calitate! Cei care locuiesc la case sunt si mai „fericiți”. La ei trece tractorul cu remorca si aduna tot, la grămada! E un haos organizat pentru că bieții oameni nu dispun de tomberoanele caracteristice pentru hârtie, sticlă și plastic!

Poate reușește managerul CUP-ului să solicite o alocare de fonduri pentru achiziționarea acestor recipiente! La sfârșitului anului trecut s-au votat noile prețuri . De la 9 lei la 12,4 lei, pentru populatia de la case, de la 85 lei la 11,8 lei, pentru locuitorii de la bloc si pentru agentii economici, de la 75,7 lei la 101.

Singurul consilier care le-a atras atenția celor de la CUP a fost Bogdan Sârbu. Acesta declara „e cazul să încetăm să mai stăm cu mâna întinsă în fața oamenilor, să-i mai împovărăm cu taxe din ce în ce mai mari. Să ne apucăm de treabă, să mai sortăm și noi niște deșeuri, să le valorificăm, să colectăm selectiv gunoiul, să amplasăm containere pentru fiecare tip de deșeuri, să conștientizăm populația că trebuie să arunce hârtia la hârtie, plasticul la plastic și așa mai departe. Să mai lăsăm banii oamenilor în pace și să ne facem datoria. Altele sunt legile pe care suntem obligați să le aplicăm, nu să le băgăm mâna în buzunar”, a spus acesta.

Surmenați de atâta muncă depusă, aleșii bârlădenilor au votat fără nicio problemă solicitările CUP-ului cu acordul edilului șef, Dumitru Boroș! Domnule primar, in numele bârlădenilor, vă rugăm să vedeți și dumneavoastră cum se strânge „gunoiul de aur” în orașul pe care îl manageriați!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background