Primarul Bârladului acuzat de un consilier local de nerespectarea legii

Written by on October 5, 2016

Un membru al Consiliului Local Bârlad îl acuză în mod direct pe primarul Dumitru Boroș de nerespectarea unei hotărâri a Comisiei de Cultură, conform căreia, profesorii cu rezultate excepționale în anul școlar trecut trebuiau să fie premiați astăzi, de Ziua Internațională a Educației.

Andrei Huiban și-a manifestat nemulțumirea pentru nerespectarea hotărârii printr-o postare pe contul său de Facebook, în care îl atacă direct pe Dumitru Boroș, primarul municipiului. El îl acuză chiar de sfidarea așteptărilor acelor dascăli care ar fi trebuit premiați.

Andrei Huiban este consilier local din partea PSD, la al doilea mandat. În 2014, PDL (Partidul Democrat Liberal) l-a inclus în componența CLM, după ce un alt consilier a demisionat din partid dar nu a vrut să părăsească funcția. Imediat după numire însă, Andrei Huiban a trecut din tabăra PDL în cea a PSD-ului.

Redăm integral postarea:

„ Este Ziua Educatiei si in aer pluteste un aer festivist. Cuvinte mari, citate celebre despre elevi, profesori, etc. Eu insa imi amintesc de o sedinta a Comisiei de Cultura a CLM Barlad in care s-a spus ca astazi vor fi premiati dascalii care au avut performante exceptionale in anul scolar trecut.

Timpul a trecut si vad ca administratia barladeana se joaca cu vorbele. In continuare se pare ca dl primar Boros sfideaza asteptarile unor oameni care n-au gresit cu nimic, dimpotriva si-au onorat la un inalt nivel profesia. Exista totusi la nivelul conducerii primariei cineva care nu gandeste cu meschinarie contabiliceasca? Contabilii sunt necesari, aplica formule incontestabile si iti spun cum e cu deficitul, cu intrarile si iesirile de capital.

Un sef de institutie confiscat de discursul registrelor financiare nu mai este insa un lider. El devine prizonierul cifrelor din spatele carora nu se mai vad interesele si sperantele oamenilor.

In calitate de consilier local/profesor vreau sa imi vad colegii respectati si cer factorilor in drept sa isi faca datoria si sa respecte o hotarare a Consiliului Local.

Intrati in legalitate domnilor!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background