Redactorii de la revista Ştiinţă&Tehnică, la Bârlad

Written by on April 4, 2016

Departamentul de astronomie din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, județul Vaslui va organiza în data de 6 aprilie 2016, miercuri, ora 12:30 o conferinţă publică, cu scopul popularizării şi promovării ştiinţei în rândul tinerilor, elevilor şi al publicului larg.

„Cu prilejul acestei activităţi o să îi avem ca invitaţi speciali pe redactorii de la revista Ştiinţă&Tehnică. Printre cei care o să prezinte informaţii şi noutăţi din lumea fascinantă a ştiinţei se numără: Alexandru Mironov – senior editor, Cătălin Beldea astrofotograf şi „vânător” de eclipse, Marc Ulieriu redactor şef şi Oraan Mărculescu – ecoeditor.

Revista Ștință&Tehnică este editată de Science&Technology Press, are 120 de pagini glossy, informație de calitate, texte scrise pe înțelesul tuturor și apare lunar la toate punctele de difuzare a presei din toată ţara.

În paginile acestei publicaţii găsim informaţii din mai multe domenii, structurată pe mai multe secţiuni: Ştiință, Tehnologie, Corp și Minte, Pământ și Spațiu”, a precizat Dumitru Ciprian Vîntdevară, muzeograf Planetariu și Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad, județul Vaslui.

Activitatea se va desfăşura la sediul central al Muzeului „Vasile Pârvan”, str. Vasile Pârvan nr. 1, Bârlad, județul Vaslui.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background