Reținut de polițiști pentru infracțiuni rutiere

Written by on December 12, 2016

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au reținut un bărbat, în vârstă de 39 de ani,  din municipiul Vaslui care a săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de Marian O., de 39 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de refuz de recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere reținut.   

În luna noiembrie a.c., polițiștii au procedat la oprirea în trafic a lui O. Marian, care se deplasa cu autoturismul pe raza municipiului Vaslui. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat acestuia testarea cu aparatul alcooltest, testare pe care bărbatul a refuzat-o. Suspectul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde i-a fost solicitată și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat. Pe numele lui O. Marian a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru cercetări.

În ziua de 11.12.2016, bărbatul, deși avea permisul de conducere reținut s-a deplasat cu autoturismul pe DJ 245 A, pe raza comunei Lipovăț și a provocat un accident de circulație cu pagube materiale, intrând cu mașina în gardul unui imobil. 

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. O. Marian a fost condus la spital unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

O. Marian a fost reținut de polițiștii rutieri pentru o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J Vaslui.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background