REVENIRE: Examenul de Traseu se va da la Bârlad

Written by on octombrie 25, 2017

După ce în urmă cu o săptămână Prefectura județului Vaslui anunța că proba practică pentru absolvenții școlilor de șoferi se va ține doar în municipiul Vaslui (din cauza numărului mare de candidați și a numărului mic de examinatori), aceeași instituție revine cu precizarea că locurile de plecare în examen vor fi păstrate în localitățile Bârlad și Huși.

Redăm integral comunicatul:

„COMUNICAT DE PRESĂ
În atenția cursanților școlilor de șoferi din județ:

Urmare a solicitărilor școlilor de șoferi și a cursanților din municipiile Huși și Bârlad, transmise către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, de comun acord între DRPCIV și Instituția Prefectului-județul Vaslui s-a decis ca în perioada următoare să fie păstrate locurile de plecare în proba practică din Huși și Bârlad, cu condiția ca școlile de șoferi și cursanții să înțeleagă că nu există o modalitate de a mări numărul de candidați examinați în cele două municipii, în afara soluției de a face un loc unic de plecare în proba practică sau de a angaja personal suplimentar cu atribut de examinator.

Începând cu 1 noiembrie va crește numărul de candidați examinați la proba practică, prin suplimentarea cu un examinator.

Cancelaria Prefectului Vaslui.”


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background