Roșiești: un pompier a murit într-un accident rutier

Written by on septembrie 16, 2015

O persoană a decedat și o alta a fost rănită într-un accident de circulație produs în această dimineață pe un sector de drum din afara localității Roșiești.

În această dimineață  pe DJ 244 A, pe un sector de drum din afara localității, a avut loc un accident de circulație grav.

Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetarea la fața locului și au stabilit primele date referitoare la împrejurările producerii accidentului.

Cristian Anei, în vârstă de 43 ani, din municipiul Vaslui, a condus autovehiculul proprietate personală pe D.J. 244 A, din direcția Roșiești către Gara Roșiești. La ieșirea dintr-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul a derapat și a lovit un copac aflat pe partea dreaptă a drumului, având în vedere direcția de deplasare.

„Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul conducătorului auto. De asemenea, pasagerul aflat pe bancheta din față, un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Roșiești,  a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost diagnosticat cu „policontuzii prin accident rutier”.

În cauză, polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs tragicul eveniment”, a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJV.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background