Sâmbătă se dă startul la ediția a VIII-a la „Cupa Andreea Răducan”

Written by on May 4, 2018

Evenimentul se va desfășura în perioada 5-6 mai, în sala de sport a Colegiului Tehnic Al. I. Cuza din Bârlad și este dedicat viitoarelor campioane ale gimnasticii. Aflat la cea de-a VIII-a ediție, acesta va reuni peste 100 de participante din întreaga țară, care se vor întrece în cele două zile de concurs, atât pe echipe, cât și individual.

Concursul este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 1 şi 2, cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani. Acestea vor concura pentru podium în cadrul celor cinci probe individuale: sărituri, paralele, bârnă, sol şi individual compus, precum şi în cadrul competiţiei pe echipe. Toate gimnastele participante vor fi răsplătite cu premii în produse, iar câştigătoarele vor primi şi premii în bani, diplome şi trofee, în funcţie de performanţa obţinută în cadrul competiţiei.{vembed Y=_RyfkI4-jSw}


ACTUALIZARE. {vembed Y=m60m5VGfaYc}


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background