Sania cu reni încadrată de garduri de protecție

Written by on decembrie 29, 2015

Sania ornamentală cu reni, împodobită cu beculețe, care în anii din urmă era expusă lângă bradul din fața Teatrului V. I. Popa Bârlad, este încadrată de garduri metalice. Măsura a fost luată pentru a preveni vandalizarea.

Amatorii de fotografii-suvenir lângă sania cu renii lui Moș Crăciun din parcul „Victor Ion Popa” Bârlad, sunt contrariați de faptul că autoritățile au montat în jurul acesteia mai mulți segmenți de gard metalic, fapt pentru care instantaneele fotografice sunt acum considerate inestetice de către unii bârlădeni.

Explicația încadrării cu gard metalic a saniei nu poate fi decât aceea că autoritățile s-au confruntat cu tentative de vandalizare din partea celor care, pe lângă tradiționala fotografie alături de reni, probabil au vrut să rămână cu o amintire smulgând și câte un beculeț din instalația ornamentală.

Până în 2014, sania a fost expusă alături de un brad metalic, ornamentat cu beculețe pe platoul din fața teatrului sau în centrul civic. Anul acesta, bradul metalic a fost montat în zona Confecții, iar sania cu reni a rămas în perimetru parcului din centrul Bârladului.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background