Șase tineri cercetați pentru furt calificat, tăinuire şi distrugere

Written by on iulie 31, 2015

Șase tineri din judeţul Vaslui sunt cercetaţi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tăinuire şi distrugere. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au întocmit dosare de cercetare penală pe numele a șase tineri  bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire.

„În urma activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au stabilit faptul că în luna februarie a.c.,  doi dintre suspecți  au sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Vaslui o geantă în care se afla suma de aproximativ 2.000 lei şi mai multe bijuterii din aur. Cei doi au profitat de faptul că una din portierele autoturismului era neasigurată, iar geanta se afla la vedere.

Imediat după ce au sustras geanta, cei doi tineri s-au întâlnit cu alți doi complici şi au plecat în municipiul Iaşi pentru a valorifica bijuteriile.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tinerilor”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

De asemenea, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui cercetează doi tineri în vârstă de 22 ani, respectiv 23 ani, ambii din municipiul Vaslui pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. În luna mai a acestui an, cei doi tineri au lovit un autoturism parcat pe strada Ştefan cel Mare din localitatea Vaslui, provocând pagube materiale în valoare de aproximativ 500 lei.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background