ȘOCANT: Bărbatul care și-a înjunghiat fiica și și-a ucis soția, s-a spânzurat

Written by on septembrie 30, 2015

UPDATE 3 octombrie 2015. Constatin Fântânariu a fost găsit spânzurat sâmbătă dimineață în pădurea de lângă Poienești.


UPDATE. Bărbatul care și-a înjunghiat fiica, Constatin Fântânariu, a ucis-o pe mama fetei cu mai multe lovituri de cuțit, apoi a lăsat-o într-un șanț de lângă un canton silvic de pe raza comunei Zăpodeni.

Se pare că tânăra de 16 ani a căzut în mijlocul unei dispute dintre cei doi soți, aflați în pragul unui divorț și în momentul în care cearta a degenerat în violență, adolescenta a fost înjunghiată în zona pieptului în încercarea de a-i lua apărarea mamei sale.

Constantin Fântânariu, și-a înjunghiat propria fiică, apoi și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, după care i-a tăiat gâtul.

După ce a comis oribila faptă, bărbatul și-a pus fiica în portbagajul autoturismului și a abandonat-o la marginea unei păduri de lângă localitatea Poienești.

FOTO/Femeia ucisă de Constantin Fântânariu


ȘTIRE INIȚIALĂ. Polițiștii din județul Vaslui caută un bărbat care și-a înjunghiat fiica în vârstă de 16 ani și pe care a abandonat-o la marginea unei păduri, de lângă localitatea Poienești. Înainte de asta, bărbatul și-a omorât soția.

FOTO/Constatin Fântânariu, bărbatul suspectat că și-ar fi ucis soția și înjunghiat fiica

Norocul fetei înjunghiate a fost că a fost sunată întâmplător de o rudă a acesteia, care imediat ce a aflat despre incident a alertat autoritățile.

Victima de 16 ani, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. O echipă de criminaliști și mai multe echipaje de poliție efectuează căutări pentru a da de urma bărbatului suspect că și-a înjunghiat propria fiică.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background