Șocurile de curent i-au exasperat pe bârlădeni în ultimele ore!

Written by on noiembrie 13, 2016

Zeci de mesaje au sosit pe adresa redacției, în ultimele ore, de la zeci de bârlădeni exasperați de șocurile de curent. În unele zone ale Bârladului, ni se semnalează că nu există alimentare cu energie electrică de ore bune.

E deja bine-cunoscută problema șocurilor și penelor de curent în Bârlad, dar ce te faci când acestea vin în prag de vreme rea, când afară termometrele arată doar câteva grade? Foarte mulți bârlădeni ni s-au plâns via e-mail, de situațiile în care au fost puși de aceste întreruperi dese, ale energiei electrice.

Oamenii se tem să nu li se „prăjească” electrocasnicele

„Am un copil mic, de 1 an și 7 luni, trebui să-i încălzesc camera pentru că deja am probleme de sănătate cu el. Curentul a venit de câteva ori în reprize și mi-a fost teamă să nu-mi ardă ceva prin casă. Ce să facem, să dăm drumul la aragaze ca pe timpul lui Ceaușescu? Pentru ce avem centrale termice?”, ne-a spus o bârlădeancă din zona Aleea Parc.

Întreruperi au fost semnalate și în zona Muzeului „V. Pârvan”, dar și în zonele cartierelor Confecții, Gară și Centru.

„De la ora 12 azi-noapte, au fost nu mai puțin de 12-13 șocuri de curent. Ce vor să ne facă cei de la E-On??? Să ne lase fără televizoare și electrocasnicele ce le avem? Că dacă mergem la ei și le spunem că ni s-au ars, ne dau niște hârtii de completat și ne expediază acasă. Și oricum găsesc motive să te plimbe pe drum, paguba nu ți-o acoperă. Ne ard tv-urile și frigiderele și îi doare în cot. Dar facturi știu să trimită, la astea nu au întreruperi”, a precizat Cătălin G., un bârlădean din cartier Gară.

Punct de vedere oficial

Urmare a mesajelor primite pe adresa noastră, l-am contactat pe Sorin Munteanu – purtătorul de cuvânt Regiunea Est al companiei E-On Energie România: „În această dimineață, la ora 02:50, s-a produs o avarie în zona centrală a Bârladului, care a afectat mai mulți consumatori. Echipele noastre au intervenit și la jumătate de oră de la producerea avariei au restabilit alimentarea cu energie electrică pentru consumatorii casnici, râmânând în soluționare un număr de cinci puncte de transformare la care sunt conectați mai mulți agenți economici.

Cea de-a doua avarie s-a produs tot în această dimineață, la ora 07:50, la intrarea în Bârlad dinspre Vaslui. Echipele de intervenție sunt la fața locului și urmează a restabili alimentarea cu energie electrică în totalitate, pentru toți consumatorii.”


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background