Șoferul care a accidentat 3 persoane pe trecerea de pietoni, consumase marijuana

Written by on noiembrie 20, 2016

Pe data de 10 noiembrie, liniștea orașului Bârlad a fost disturbată de accidentul petrecut pe bulevardul Republicii, în vecinătatea fostului cinematograf Bârladul. Trei pietoni au fost spulberați pe trecere iar șoferul și-a continuat cursa, părăsind locul accidentului.

Un șofer inconștient a accidentat trei oameni pe trecerea de pietoni. Fără să oprească acesta și-a continuat cursa nebună, deși victimele aveau nevoie de ajutor. Cu ajutorul martorilor și a imaginilor luate de pe camera de supraveghere amplasată pe un imobil, polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au identificat pe inconștientul conducător auto. Atunci acesta a fost testat cu etilotestul iar rezultatul a indicat că nu a consumat băuturi alcoolice.

Conducere sub influența drogurilor?

Surse din cadrul poliției ne-au dezvăluit că în urma analizei de sânge, au primit confirmarea: șoferul, Nicu Sorin Bitir, a consumat marijuana. Marijuana este considerat unul dintre cele mai comune droguri in rândul tinerilor; specialiștii susțin că majoritatea consumatorilor de marijuana nu sunt tentați si de alte droguri ilegale. Consumul de marijuana provoacă atât dependență fizică cât și psihologică, iar consumul cronic poate determina nenumărate efecte fizice si mentale negative: deteriorarea sau reducerea memoriei de scurtă durată si a comprehensiunii, alterarea dimensiunii temporale, reducerea abilitătii de a îndeplini taskuri care necesită concentrare și coordonare, cum ar fi conducerea unui autovehicul.{vembed Y=y4DmXpmuzkE}{vembed Y=JJa2SkxW-ak}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background