Speranțele pentru „PRIMA CASĂ”, rămân la ușa primăriei Bârlad

Written by on februarie 22, 2017

Din ce în ce mai putine șanse și speranțe pentru tinerii bârlădeni la capitolul a avea o casă. Puțini sunt cei care își pot permite sau îndeplinesc condițiile solicitate de programul „Prima casă”.

Si atunci, cu emoție se gândesc la varianta ANL. La Bârlad, această opțiune nu există, in fiecare an sau macar odată la 4 ani aceștia primesc minunatele promisiuni imobiliare.

Sunt zeci de familii care au depus la Primăria Bârlad dosare, multi dintre aceștia nu se mai încadrează demult în criteriile de eligibilitate. Mereu se servește același „borș reîncălzit”. Acum a sosit vremea si primarului Dumitru Boroș. Să promită!

„Pe 14 februarie am fost la București, la ANL, cu ai cărei reprezentanți am mai avut discuții în două rânduri. S-a concretizat acel proiect cu 120 de unități locative din Bariera Puiești și avem toate asigurările că vom realiza acele locuințe în 2017-2018. Discuția a fost mai amplă pentru că, anterior, ne gândeam să realizăm locuințe și pentru specialiștii din sănătate și din învățământ, însă bugetul de stat nu fusese adoptat”, a menționat edilul bârlădean.

În ceea ce privește locuințele sociale, deși în Bârlad nu este niciuna disponibilă, lista solicitanților conține peste 480 de persoane.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background