Strigăt de durere al fetițelor rămase fără mamă: „Inima ca a ta, mamă, nu mai are nimeni… ”

Written by on ianuarie 21, 2020

Emilia Porumb (28 de ani), femeia din comuna Bălăbănești, județul Galați, mama a trei fetițe minore, accidentată pe data 7 ianuarie de un autoturism, a murit astăzi pe patul de spital. Ea era în comă și avea multiple fracturi. Încă de la început medicii au fost rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale femeii.

Fetița cea mare, în vârstă de 11 ani, a postat un mesaj emoționant în memoria mamei sale:

„DRAGA MAMĂ, ai plecat de lângă noi într-o dimineață, ne-ai lăsat acasă cu tata si ai spus că te întorci…. Au trecut 15 zile dar tu nu te-ai întors. M-am tot rugat la sfântul Ion, și la toți sfinții, dar nici unul dintre ei nu mi-a ascultat rugăciunile.

M-am tot uitat spre poartă si pe drum poate te văd venind acasă…. Azi am aflat… si tare mă doare inima… că nu o să mai vii niciodată acasă. Cine ne mai tine în brate si cine ne mai spune noapte bună? Inima ca a ta, mamă, nu mai are nimeni…

Ai luptat să ne ții împreună pe toate 3 lângă tine si cine stie dacă acum după ce tu ai plecat, vom mai putea sta una lângă alta?…. Ne-a fost tare greu fără tine cele 15 zile dar acum, că nu mai vii acasă, o sa ne fie mult, mult mai greu……

Cine o sa ne ajute? Cine va fi alături de noi? La cine să mai spunem „mamă”? Numele tău, MAMĂ, rămâne scris doar in inimile noaste… si pe o cruce intr-un cimitir.

Te-am iubit si te iubim dar dragostea noastră nu a fost de ajuns ca să te putem avea lângă noi.”

Un mesaj trist dar adevărat. Cele trei fetițe cu vârste de 11, 9 și 3 ani, rămase doar cu tatăl, nu stau într-o casă a lor.

Un ajutor nesperat pentru familia greu pusă la încercare a venit din partea preotului Andrei Mereuță, din comuna vecină Grivița, județul Vaslui, care s-a implicat și a mobilizat oamenii să doneze bani, alimente și haine.

Cei care vor să ajute, pot găsi familia în localitatea Bălăbănești (județul Galați) strada Principală nr.29, lângă sediul Poliției, sau la numărul de telefon: 0748.976.608 – Mihai Hotnog (tatăl fetelor) sau 0742.777.413 (Viorica Balaban).

De asemenea, oamenii din sat au creat un grup pe Facebook – Alături de familia Emiliei – unde cei care vor să ajute găsesc datele de contact ale familiei.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background