Tâlhar din Ferești arestat preventiv

Written by on March 4, 2016

Polițiștii au reținut pentru 24 ore, un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea tentativei la infracțiunea de tâlhărie. Pe numele acestuia,  instanța a emis mandat de arestare preventivă.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au efectuat cercetări într-un dosar de cercetare penală întocmit în urma unei sesizări primite de la o femeie din comuna Ferești. În noaptea de 1 spre 2 martie a.c., un vecin a intrat în locuinţa femeii, i-a cerut bani şi a lovit-o.

Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind S. Gabriel, de 18 ani, din comuna Fereşti.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în noaptea respectivă, tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept într-o anexă a locuinţei femeii, însă a fost surprins de aceasta. Tânărul a lovit femeia şi i-a cerut bani, însă a fost refuzat, fapt pentru care a părăsit imobilul”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

Poliţiştii au probat activitatea infracţională a tânărului şi l-au reţinut pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de tâlhărie.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background