Tâlhar din Huși, pus sub control judiciar

Written by on august 12, 2016

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Huși au identificat și au probat activitatea infracțională a unui  bărbat, de 34 de ani, domiciliat în municipiul Huși, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși l-au reținut pentru 24 de ore pe Ciprian T., în vârstă de 34 de ani, din municipiul Huși acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, furt calificat și tentativă la infracțiunea de furt calificat, fapte săvârșite pe raza localității de domiciliu.

Polițiștii au demarat cercetările urmare a sesizării persoanei vătămate – un tânăr de 23 de ani, din municipiul Huși, care a afirmat faptul că în timp ce se deplasa pe raza localității de domiciliu a fost deposedat de bani de o persoană necunoscută. Din cercetări a rezultat faptul că în seara de 10 august a.c., în timp ce tânărul se afla pe strada Huși-Stănilești a fost abordat de T. Ciprian care i-a solicitat mai întâi o țigaretă, apoi bani. Ulterior, T.Ciprian i-a cerut tânărului toți banii pe care îi deține amenințându-l cu acte de violență. Victima i-a înmânat lui T. Ciprian suma de 18 lei, pe care acesta și-a însușit-o, după care a părăsit imediat locul faptei.

La scurt timp, suspectul a fost identificat de o patrulă de poliție pe raza municipiului Huși asupra lui fiind găsită suma sustrasă. Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul Poliției municipiului Huși. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

T. Ciprian mai este cercetat de polițiști pentru o infracțiune de furt calificat, faptă săvârșită în luna mai a.c, față de un tânăr, de 25 ani, de la care ar fi sustras un telefon mobil. De asemenea, în luna iulie a.c. a pătruns fără drept într-o locuință de unde a încercat să sustragă bunuri.

T. Ciprian a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Împotriva acestuia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background