Tânăr din Bârlad, mort după ce a căzut de pe o schelă în București

Written by on aprilie 8, 2016

Iulian Chihaia BarladUn baiat de 18 ani, care lucra fara acte pe un santier din Capitala, a murit dupa ce a cazut de la etaj.

Iulian Chihaia era dintr-un sat de lângă Barlad, Grivița,  dar incerca sa-si faca un rost in Capitala. De aproximativ o saptamana, daca ne luam dupa spusele celorlati colegi, ajuta ca muncitor necalificat la termoizolarea unui bloc din sectorul 2. Teoretic, nu ar fi avut ce cauta pe schela: trebuia sa pregateasca materialele si sa care mortarul. A cazut de la nivelul 5 si a pierit pe loc.

Unul dintre muncitorii care munceau la anveloparea blocului de pe Bulevardul Basarbia din Capitala a sunat la 112 si a anuntat ca adolescentul a cazut de la etajul 5 al imobilului. Politistii trebuie sa stabileasca daca e vorba de un accident sau un act suicidal, ipoteza care, de altfel, se contureaza tot mai mult.

{vembed Y=mFaocNgAf5U}

Cativa muncitori vorbesc despre o posibila sinucidere si spun ca tanarul se certase la telefon, probabil cu cineva din familie. Politia si inspectorii de munca au deschis anchete.

Coleg: „A vorbit cu mama lui la telefon, cred ca s-au certat. si noi ne-am dus in pauza de masa si el a zis ca nu vine, ca nu mai vrea sa traiasca. Si pe urma, nenorocirea.

Coleg: „Era vesel in dimineata asta. Nu am banuit nimic.

Firma care executa lucrarile va fi anchetata: tanarul de 18 ani nu era angajat cu forme legale. In plus, cazul ridica din nou problema sigurantei muncii pentru cei care lucreaza in conditii de risc, dar si a lipsei de instruire a unor angajati fara experienta.


Sursa: StirileProTv.ro


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background