Tânăr din Pungești arestat după ce a violat o minoră

Written by on October 29, 2015

Judecătoria Vaslui a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile pe numele unui tânăr, în vârstă de 20 ani, din comuna Pungești, cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de viol.

Sesizarea a fost primită la numărul de urgență 112 de la o femeie în vârstă de 32 ani, din comuna Pungești, care a afirmat faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, a fost victima unei infracțiuni la viața sexuală.

„Din cercetările efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Vaslui a rezultat faptul că în seara de 25 octombrie a.c., Jănică Bubutanu, în vârstă de 20 ani, din comuna Pungești, a pătruns în locuința femeii, cunoscând faptul că aceasta nu se află la domiciliu. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și a încercat să întrețină, prin constrângere fizică, raporturi sexuale cu minora în vârstă de 14 ani, aflată în locuință.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că în acest caz sunt întrunite elementele constitutive ale tentativei la infracțiunea de viol”, a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJV.

Astfel, îstfel, țiunea de viol. e de polițiști a rezultat faptul că în acest caz sunt întrunite elementele constitutive ale tentativei ln baza probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală 1 Vaslui l-au reţinut pe Jănică Bubutanu pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background