Țigări de contrabandă ascunse în bagaje

Written by on October 15, 2015

Politistii de frontieră din cadrul P.T.F. Albita, impreună cu inspectorii vamali, au descoperit intr-un autocar, ascunse in bagajele personale ale unei femei, peste 6.500 tigarete de provenienta R. Moldova.

In ziua de 15 octombrie a.c., in jurul orei 00.30, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, au efectuat, pe sensul de intrare in tara, controlul documentelor pasagerilor dintr-un autocar care circula pe ruta R. Moldova – Romania.

„In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse si nedeclarate, in bagajele personale ale unei femei, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 6.680 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova”, au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

La cercetări, lucrătorii Poliției de Frontieră au stabilit că bagajele apartin pasagerei Bica C., in varstă de 59 de ani, domiciliată pe raza judetului Vaslui.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare de 1.486 lei si sanctionarea contraventionala a femeii cu amenda in valoare de 5.000 lei.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background