Țigări de contrabandă ascunse în locașul roții de rezervă și în șosete

Written by on October 14, 2015

Politistii de frontieră din cadrul P.T.F. Albita, impreună cu inspectorii vamali, au descoperit 3.900 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in locul rotii de rezervă al unui autoturism, in cabina unui camion si in sosetele soferului de camion.

In data de 13 octombrie a.c., in jurul orei 16.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tară, cetateanul roman Cristina F., in varsta de 47 de ani, conducand un autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Romania.

Câteva ore mai tarziu, in jurul orei 22.00, tot in P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, Ion O., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 50 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format din camion si remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

„In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănuntit asupra autovehiculelor si persoanelor, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totala de 3.900 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse in spatiul destinat rotii de rezerva al autoturismului, in diferite locuri din cabina camionului si in șosetele lui Ion O., șoferul camionului”, a menționat inspectorul principal de poliție Irina Mirica, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui.

Conform prevederilor legale, a fost luata măsura retinerii tigaretelor in valoare totală de 873 lei si sanctionarea contraventionala a celor persoane cu amendă in valoare totală de 10.000 lei.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background