Țigări de contrabandă confiscate în Vama Albița

Written by on octombrie 5, 2015

In P.T.F. Albita, echipa comună de control formată din politisti de frontieră si inspectori vamali a descoperit 5.180 tigarete de provenientă R. Moldova, ascunse la compartimentul motor al unui autoturism marca Skoda Fabia si intr-o boxă audio.

In ziua de 4 octombrie a.c., in jurul orei 14.30, la P.T.F. Albita,  judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitătilor de control, pe sensul de intrare in tară, cetateanul din R. Moldova Victor C., in varsta de 28 de ani, conducând un autoturism marca Skoda Fabia, inmatriculat in R. Moldova.

„In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control formată din politisti de frontieră si lucrători vamali a descoperit ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 5.180 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse la compartimentul motor al autoturismului si intr-o boxă audio”, a declarat Irina Mirica, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui.

Conform prevederilor legale, a fost luata măsura retinerii tigaretelor in valoare de 1.140 lei si sanctionarea contraventională a cetateanului in cauză cu amendă in valoare de 5.000 lei.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background