Tineri bănuiți de furturi din autovehicule

Written by on aprilie 24, 2015

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui au identificat trei tineri, din localitatea Moara Grecilor, suburbia municipiului Vaslui. Aceștia sunt bănuiți de comiterea a trei furturi din autovehicule.

Faptele au fost comise la diferite intervale de timp, în lunile martie-aprilie a.c., pe raza municipiului Vaslui. Proprietarii a trei autovehicule au sesizat polițiștii cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din autoturisme parcate pe raza municipiului Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale vasluieni au identificat trei tineri din suburbia Moara Grecilor, având vârsta de 15, 16, respectiv 18 ani, care ar fi săvârșit furturile respective.

„Pe timp de noapte, tinerii s-au deplasat pe raza municipiului Vaslui, încercând să descopere autoturisme ale căror portiere să nu fie încuiate. Au pătruns astfel în 3 autovehicule, reușind să intre în posesia mai multor bunuri: radiocasetofoane, oglinzi auto, ochelari, combustibil, etc. Prejudiciul total cauzat se ridică la aproximativ 2500 lei, polițiștii reușind să-l recupereze în totalitate.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de investigații criminale pentru probarea întregii activități infracționale a celor trei tineri”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

În anul 2015, la nivelul județului Vaslui au fost sesizate 56 furturi din auto, cele mai multe fapte fiind comise în mediul urban (47). Din numărul total de fapte sesizate, în 35 de cazuri au fost sustrase obiecte din interiorul autovehiculelor, iar alte 13 sesizări au fost primite cu privire la furtul de componente din exteriorul autovehiculelor.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background