TRAGEDIE. Un bârlădean de 23 de ani s-a sinucis în Italia

Written by on June 22, 2017

Un tânăr de 23 de ani din Bârlad a murit, miercuri, după ce s-a aruncat în fața unui tren de marfă. Tragedia s-a petrecut pe linia de cale ferată ce leagă localitățile Bologna de Rimini, la aproximativ patru kilometri de gara centrală a orașului Forli. Circulația trenurilor din zonă a fost grav afectată, timp de două ore traficul fiind suspendat total.

O dezamăgire în dragoste l-a împins, se pare, la un gest extrem pe Robert Buzoianu, un tânăr de 23 de ani din Bârlad. Acesta a mers miercuri, 21 iunie a.c., în apropiere de gara centrală din localitatea Forli și s-a aruncat în fața unui tren de marfă. Impactul i-a fost fatal. Timp de două ore polițiștii au adunat rămășițele tânărului întinse pe mai multe zeci de metri.

Robert Buzoianu locuia de foarte mulți ani în Italia, fiind foarte bine integrat în comunitatea locală din Forli. Prieteni din anturajul său spun însă că Robert B. aducea mereu aminte de mama sa, decedată cu mulți ani în urmă, ceea ce îi făcea să creadă că tânărul nu trecuse cu bine peste pierderea celei care i-a dat viață.

Cumulată cu pierderea mamei sale la o vârstă destul de fragedă pare să fi fost și o decepție din dragoste recentă. Se pare că tânărul din Bârlad era îndrăgostit de o fată, care nu împărtășea aceleași sentimente pentru el. Dovadă stau mai multe mesaje găsite pe telefonul său, pe care însă nu i le-a trimis niciodată, dar au ajuns la ea prin intermediul unei alte cunoștințe. Autoritățile italiene au deschis o anchetă în urma căreia vor încerca să afle ce l-a determinat pe Robert Buzoianu să recurgă la gestul suicidal. 

Robert Buzoianu va fi înmormântat cel mai probabil în Italia, conform celor spuse de apropiații familiei acestuia.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background