Traian Petcu, noua stea din PSD

Written by on decembrie 6, 2016

O carieră cum puțini dintre noi se pot lăuda la anii lui. Medic veterinar, viceprimar, director la DSVSA și mai nou, candidat pentru un post călduț în Parlamentul României.

Așa da, ar spune unii, dar haideți să trecem in revista realizările domnului Petcu. Tatăl lui, fost director cu multe mandate la activ in cadrul Spitalului din Bârlad, membru cu state vechi in PSD încearcă să își ajute copilul cum poate. Beizadeaua, prinde repede gustul puterii și dintr-un necunoscut ajunge peste noapte mare șef!  Secretul succesului: să îi ceri liderului local al stângii să-ți fie cumătru, astfel Adrian Solomon, devine și liderul lui spiritual. După inteligenta mișcare se pare că nimeni și nimic nu stă in calea juniorului Petcu. {vembed Y=ywqL-bJtLXU}

VICEPRIMAR DOAR IN STATELE DE PLATA. ȘI ATÂT!

Cumătrul îi oferă votul de încredere astfel încât Traian se trezește cu o pălărie, mult prea mare, pentru capul lui. Aceea de viceprimar al Bârladului! Dar are in continuare sprijinul șefului. Nimic nu face fără să ceară voie liderului suprem. Nici atunci când, nea Titi (n.r. – fostul edil șef al Bârladului, C-tin Constantinescu) se ceartă la cuțite cu domnul deputat care, ca un păpușar adevărat, i-a jucat pe pe consilierii locali așa cum a vrut el, inclusiv vicele s-a menținut pe poziții.

Primarul de atunci declara cu subiect si predicat: „voi cere public demisia viceprimarului, întrucât nu mai pot tolera iresponsabilitatea profesionalã. Intenția mea nu are nicio legãturã cu politica, ci este strict de ordin administrativ. Am fost plecat o sãptãmânã din localitate si nu aveam cum sã las orasul decât pe mâna unui om normal. Nu cã el nu ar fi, dar atât timp cât nu prea dã pe la servici… nu am ce face! Îi voi spune chiar si domnului deputat Solomon sã îl schimbe, în calitate de presedinte al PSD Bârlad. Sã punã pe cine vrea domnia sa si sã îsi aducã aminte cã mi-a promis mai demult cã îl va schimba! Acum, viceprimarul are afaceri, are tot!” Bineînțeles, nașul Solomon nu l-a schimbat, iar Petcu s-a regăsit pe statul de plata al Primariei.

TRAIAN PETCU, MARE AMATOR DE DISTRACȚII.

După atâta munca merita si domnul Petcu un pic de distracție. Primul scandal care apare, oficial , în presa este cel in care împreuna cu al său cumătru (n.r. – Adrian Solomon) hărțuiește un biet inspector. Ghinionul omului a fost că s-a apucat de controlat crâșma în care distinsele personaje se simțeau bine.

„SINATRA DE BÂRLAD” FILMAT DE CUMĂTRUL SOLOMON.

Beizadeaua Petcu are veleități și de cântăreț… și nu oricare! Cu un pahar de whisky în mână (că doar își permite) și trabucul în gură cânta din toți plămânii piesa lui Sinatra: „My way”. Băiat fin, nu uită să mulțumească altui naș (probabil l-a mai ajutat cu ceva). Prestația este filmată de Adrian, mândru din cale afară de cumătrul care știe să-și trăiască viața.

PETCU MERGE ÎNAINTE! SPRE DEPUTĂȚIE!

Cu un palmares profesional atât de mare, aceasta minune a PSD Bârlad este susținută, că este păcat să pierzi un om (cântăreț) așa de valoros. Cu brio de la tribuna Parlamentului acesta poate cânta, că s-au săturat bârlădenii de „trompeta” lui Solomon. Sau poate dormi liniștit… că este obișnuit si cu asta.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background